Een jaar van ontwikkeling en herontdekken, in Juli 2021 verkocht ik Rosie mijn duurzame kapsalon. Het jaar vrij bracht mij veel creativiteit vrede en dichter bij mijzelf, vanuit hier ga ik verder.

Het voelt zo fijn om met edelstenen te werken, ze te vinden en ontvangen, te schonen en op te laden. Het belang van gebruik van tweede hands stenen (er is al zoveel gemijnd blijft voor mij een ontzettende belangrijke boodschap). En terwijl ik de stenen voor mij liggen, tune ik in op de persoon die de armband of edelsteen wilt ontvangen, van uit de hoogst mogelijke bron van liefde en licht ik krijg dan door welke stenen ik mag gebruiken en waarom, ik spreek dan ook een bekrachtende reading/ channeling in voor de persoon waar voor ik edelstenen uitzoek.

Het is eigenlijk altijd een rond verhaal, positief en bekrachtigend over waar de stenen voor dienen en wat deze persoon dient op dit moment. Dit kan heel breed zijn een inzicht zijn een bevestiging of soms ook een oefening, maar ook welke afstemmingen deze persoon in zich draagt, zoals bijvoorbeeld lemurie of atlantis energie welke hen herinnerd aan dit stuk in henzelf.

Ook al heb je nog nooit iets gehoord over engelen spiritualiteit of woorden die in de channeling/reading voorkomen, het resoneert tot nu toe eigenlijk altijd. Reacties die ik terug krijg zijn zo leuk. Ik zal eens kijken of ik ook een plekje voor recenties kan maken op de site.

Maar tot nu toe gaat alles via instagram of telegram.

Wat heb ik van jou nodig? Alleen een naam en de toestemming, thats it, om de lijn zuiver te houden liever ook geen vragen of extra informatie.

Wil je meer weten of in contact komen om stenen te ontvangen of te doneren/ aan te leveren? Stuur gerust een berichtje naar rosie@rosiedehaas.nl